Ermelo | 0341-554244 HOME
CALLUNA
ZWEMBAD
OPENINGSTIJDEN
FOTO'S
SPORTHAL
HORECA
MENSENDIECK
LOGOPEDIE
CONTACT
Klik hier om de website van de gemeente Ermelo te bezoeken.

Horeca

Sportcafé Calluna nu ruim een jaar met John en Ria Schneider.

  

Sinds juni 2006 zijn John en Ria Schneider de nieuwe pachters van de  horecagelegenheid in Calluna. De vorige pachter Evert Jan Wijers is er gedurende 31 jaar werkzaam geweest.

“ Wij hopen het ook lang vol te houden, maar 31 jaar is wel een heel lange tijd” zeggen John en Ria in koor.

Na een periode van verkennen van de mogelijkheden zijn er al verscheiden aanpassingen gedaan in de tot Sportcafé omgedoopte horecagelegenheid.

De keukeninrichting is volledig vernieuwd, het assortiment aangepast, het sportcafé heeft meer een sportuitstraling gekregen, er verscheen een beamer waardoor men op groot scherm b.v. voetbalwedstrijden kan volgen en in de afgelopen sluitingsperiode is het meubilair volledig vervangen.

En er zal nog meer gaan veranderen maar we doen het stap voor stap aldus John.

Binnenkort  gaat er op woensdagavond een dartcompetitie van start en er zijn al diverse reserveringen voor een feestelijke afsluiting van een sportieve activiteit, waarbij uiteraard de inwendige mens niet vergeten wordt.

Het is naast zijn werk ook John’s hobby om klanten een heerlijk buffet , warm of koud, in welke vorm dan ook, voor te zetten.

Maar met evenveel plezier wordt er tijdens de zwemlessen aan de vele ouders die de vorderingen van hun kroost volgen, een kopje koffie geserveerd.

Ook begint het Sportcafé het centrale punt van allerlei buitenactiviteiten te worden zoals b.v. loop en nordic walking trainingen en onlangs kende ook de de Heideloop haar start- en finishpunt in Calluna en het Sportcafé.

Samen met de medewerkers van Calluna willen we het sportcentrum laten bruisen van activiteiten. Nou aan John en Ria zal het niet liggen!

John en Ria Schneider
Herderlaan 51
3851 BC  ERMELO
0341 - 553425
06 - 53627753
sportcafe@calluna.org


Vertalen met Google | Print  Net-Book versie 5.0.0 
(c) Become-IT