Horeca

Sinds juni 2006 zijn John en Ria Schneider de pachters van de horecagelegenheid in Calluna. Na een periode van verkennen van de mogelijkheden zijn er al verscheiden aanpassingen gedaan in de tot Sportcafé omgedoopte horecagelegenheid.

De keukeninrichting is volledig vernieuwd, het assortiment aangepast, het sportcafé heeft meer een sportuitstraling gekregen, er verscheen een beamer waardoor men op groot scherm b.v. voetbalwedstrijden kan volgen en in de afgelopen sluitingsperiode is het meubilair volledig vervangen.

En er zal nog meer gaan veranderen maar we doen het stap voor stap aldus John.

Binnenkort gaat er op woensdagavond een dartcompetitie van start en er zijn al diverse reserveringen voor een feestelijke afsluiting van een sportieve activiteit, waarbij uiteraard de inwendige mens niet vergeten wordt.

Het is naast zijn werk ook John’s hobby om klanten een heerlijk buffet , warm of koud, in welke vorm dan ook, voor te zetten.

Maar met evenveel plezier wordt er tijdens de zwemlessen aan de vele ouders die de vorderingen van hun kroost volgen, een kopje koffie geserveerd.

Ook begint het Sportcafé het centrale punt van allerlei buitenactiviteiten te worden zoals b.v. loop en nordic walking trainingen en de Jaarlijkse Heideloop heeft haar start- en finishpunt in Calluna en het Sportcafé.

Samen met de medewerkers van Calluna willen we het sportcentrum laten bruisen van activiteiten. Nou aan John en Ria zal het niet liggen!

John en Ria Schneider
Herderlaan 51
3851 BC ERMELO
0341 - 553425
06 - 53627753
sportcafe@calluna.nl